x

The Legendary Shack Shakers medvirker i dansk danseforestilling

The Legendary Shack Shakers medvirker i dansk danseforestilling

The Legendary Shack Shakers gæster Danmark når de lægger musik til forestillingen "F.U.B.A.R" på københavnske Mute Comp. Physical Theatre i Dansehallerne i maj og juni.

Bandet, der blev dannet i 1990'erne, blander genrer som blues, country, punk, polka og latin. De beskriver selv deres musik som "southern gothic rock'n roll" eller "new american gothic", og da de udgave deres andet album "Pandelirium" i 2006 sammenlignede GAFFAs anmelder Erik Barkman Petersen bandet med norske Kaizers Orkestra, gav dem fire stjerner og skrev:

"Pandelirium zig-zagger lystigt mellem excentrisk country og hæsblæsende balkan-rock og finder endda tid til svinkeærinder som Monkey On The Water's psykotiske cirkusmusik og Bible, Candle And Skulls neo-swing. Faktisk har Th' Legendary Shack Shakers lige et par strenge mere at spille på end deres norske kolleger, der til gengæld kunne lære amerikanerne noget om rå rocklyd. Pæn produktion eller ej: Pandelirium er forrygende underholdning".

Bandet, der for nylig har turneret i Spanien med deres nyeste album "AgriDustrial" fra 2010, rammer nu Danmark i forbindelse med "F.U.B.A.R", som er en forkortelse for militærudtrykket "Fucked Up Beyond Any Recognition", og som bruges, som, ja, når alting er "fucked up". Forestillingen er anden del af en trilogi, som med Mute Comp. Physical Theatres egne ord handler om de store kriminelle økonomier – sex, våben og narko. 

"Vi søgte et band til 'F.U.B.A.R'. med et højspændt energiniveau både i musikken, men også i liveopførelsen, og her blev vi fuldstændig bjergtaget af Legendary Shack Shakers. De skal bare opleves – de er simpelthen for vilde", udtaler koreograf Kasper Ravnhøj, der sammen med Jacob Stage udgør Mute Comp. Physical Theatre. 

Forestillingen kan opleves i Dansehallerne i København fra den 14. maj – 4. juni tirsdag – lørdag.

Billetsalget er i gang på Billetten.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA