x

Promus inviterer til foredrag om fremtidens musikdistribution

Promus inviterer til foredrag om fremtidens musikdistribution

At fremtidens musikdistribution bliver digital, er de fleste profetier enige om – men hvordan kommer rettighederne, økonomien og teknologien til at se ud ved de digitale udgivelsesformer? Bliver det downloads, streaming eller noget helt tredje? Og er iTunes i den forbindelse allerede en død sild?

Der er spørgsmål nok at tage fat på, når Promus, Produktionscentret for rytmisk musik i Århus, tirsdag 8. marts inviterer til foredrag, hvor fokus netop er på den digitale distribution.

Til at berige tilhørerne med forhåbentlig indsigt i emnet har Promus engageret de to branchefolk, Michael Lund Andersen og Arnbjørn Joar Styrkor Marklund (billedet), som hver især beskæftiger sig med det digitale område.

Førstnævnte har tidligere arbejdet med digital musikdistribution for blandt andet Phonofiles, Prefueled og efterfølgende Basepoint Media, mens han nu driver sit eget konsulentfirma med fokus på rådgivning inden for selv samme område.

Arnbjørn Joar Styrkor Marklund er uddannet i music management fra Rytmisk Musikkonservatorium og har siden da været tilknyttet Merger Management, Vice Music og Apollo Music, inden han forrige år startede som freelancekonsulent – også med rådgivning inden for digital markedsføring og distribution.

Arrangementet finder sted i Råbar ved siden af spillestedet Atlas og begynder kl. 19.00. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA