Heidi Herløw klar med ep og har album på vej

Heidi Herløw klar med ep og har album på vej

Mens X Factors fjerde danske sæson løber over skærmen, og sidste års vinder Thomas Ring er lige på trapperne med sit debutalbum (det udkommer på mandag), er der nyt fra en af semifinalisterne i X Factor 2008, Heidi Herløw.

I foråret 2008 blev Heidi, der dengang ikke brugte efternavnet Herløw, nummer tre i første udgave af DR1's talentshow X Factor. Kort efter påbegyndte hun indspilningerne af sit debutalbum i tæt samarbejde med sangskriverne, producerne og multinstrumentalisterne Thomas Blachman og Kasper Winding. Albummet udkom i oktober 2008 på pladeselskabet Universal Music - et af verdens største - under titlen "Audioballerina" og fik pæne anmeldelser, blandt andet fire stjerner i GAFFA. Udgivelsen solgte også fint og fik i januar 2009 guld for 15.000 solgte eksemplarer. Kort efter drog Heidi Herløw ud på en længere turné til sidst på sommeren.

Herefter blev der stille om Heidi Herløw i offentligheden. Heidi var nemlig gået i gang med at skrive sange til sit andet album, denne gang med mere tid til at gå i dybden. Men midt i det hele takkede hendes pladeselskab Universal Music nej til at udgive albummet, og Heidi måtte derfor se sig om efter et nyt selskab.

Det fandt hun sidste år i form af Playground Music (Annika Akjær, Julie Maria, Teitur med flere), og i slutningen af 2010 udgav Heidi – nu med brug af efternavnet Herløw – singlen "Angerholic".

Nu er der mere, hvor det kom fra. I morgen, altså fredag den 4. marts, udgiver Heidi Herløw en ep med titlen "Heidi Herløw", som foruden "Angerholic" indeholder tre nye numre, der alle er at finde på hendes kommende andet album. Heriblandt en fortolkning af amerikanske Jonatha Brookes "Shame On Us", men ellers består albummet af lutter nyskrevne sange.

Heidi Herløws andet album får titlen "Talisman" og udkommer 30. maj. Her har Heidi arbejdet sammen med musikerne og -co-sangskriverne Mogens Palsbøll og Daniel Fridell med flere. Desuden medvirker blandt andre Tim Christensen på albummet.

Hør "Angerholic" her og "Shame On Us" her

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA