Nyhed

Ny tour-ep fra Interpol

Det amerikanske band har udgivet en gratis tour-ep fra deres turné igennem Nordamerika

Interpols fans kan nu erhverve sig en tour-ep, der er optaget på bandets nylig overståede turné igennem Nordamerika. Ep'en kan downloades gratis her.

"Som en hyldest til disse turnéer ønsker vi at tilbyde en lille jukebox med alle tre bands. Vi håber, I nyder den", skriver Interpol på deres hjemmeside om ep'en, de allerede afholdte og de kommende koncerter, hvor bandet har fået og får selskab af enten poptrioen School of Seven Bells eller indie-musikeren Matthew Dear. Ep'en indeholder et nummer med hver af de tre bands.

Den nordamerikanske turné lagde blandt andet vejen forbi spillestedet The Orpeheum i Vancouver, Canada. GAFFAs korrespondent Rune-Leander Mikkelsen var til koncerten og gav bandet 5 stjerner i en liveanmeldelse, hvor han blandt andet skrev:


"Hvis man nogensinde tvivler på Interpol kvaliteter som live-band, skal man opleve "PDA" live. Dette track, fra gruppens debutalbum "Turn on the Bright Lights" (2002) må stå som et af gruppen bedste live numre – denne aften er ingen undtagelse. Fogarinos arbejdsraseri bag trommerne, de skiftende rytmer og ikke mindst Kesslers spinkle vokal i den helt sublime outro af nummeret understreger en fantastisk koncertoplevelse." 

Bandet, der i maj sidste år måtte sige farvel til bassist Carlos Dengler offentliggjorde for nylig, at Denglers afløser, Dave Pajo, også forlader bandet, da han vil koncentrere sig mere om familielivet. Så når bandet i næste uge spiller i København, er det med Brad Truax, der tidligere har spillet med bands som Home og Jah Division, som afløser. 

Danske fans kan opleve Interpol i KB Hallen på tirsdag den 8. marts kl. 20, hvor det er Matthew Dear, der var varmer op – køb billetter via GAFFA Live.


 

ANNONCE