x

Vibration-festival på nye hænder

Vibration-festival på nye hænder

Det danske pladeselskab Play/Rec har overtaget rollen som arrangør af Vibration Festival, der i februar 2005 vil blive afholdt for fjerde gang. Som altid er det vækstlaget på den danske alternative rockscene, som er i fokus, og festivalens nye arrangører håber ligesom tidligere år at kunne eksponere nye navne med store potentialer.

Festivalen har været tidligere været hurtigt ude i udpegningen af nye navne med fremtid i. Navne som Mikael Simpson, The Fashion og Baby Woodrose er f.eks. alle blevet eksponeret på festivalen, inden de blev bredt kendte navne.

Vibration Festival vil være centreret omkring de københavnske spillesteder Vega, Loppen, Rust og Stengade 30, men der arbejdes også på at få nogle koncerter op at stå i både Århus, Aalborg, Malmø og Lund, men hvad disse steder angår, er intet endnu fastlagt.

Festivalen kommer til at løbe fra d. 16. til den 20. februar næste år, og Play/Rec leder i øjeblikket med lys og lygte efter nye spændende navne til at optræde, hvorfor de opfordrer alle, der måtte have mod på at spille på festivalen, til at kontakte dem eller evt. sende demomateriale. For nærmere detaljer og adresse, se festivalens hjemmeside nedenfor.

Se Vibrations hjemmeside her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA