x

Treefight for Sunlight og The Green Lives spiller til miljøevent

Treefight for Sunlight og The Green Lives spiller til miljøevent

Miljø-eventen Grøn RUC kick-off, der afholdes fredag den 4. marts, får besøg af to bands med miljørigtige navne, Treefight for Sunlight (billedet) og The Green Lives, der spiller hver deres koncert.

Bag tiltaget står Universitets- og Bygningsstyrelsen (UBST) og Roskilde Universitetscenter (RUC). Formålet med eventen er at synliggøre projekt Grøn RUC, der er et samarbejde mellem UBST og RUC, som deler målsætningen om en 20% reduktion i el-, vand- og varmeforbrug i 2015 i forhold til 2006. 

I den forbindelse vil der være en masse aktiviteter, faglige som fornøjelige, heriblandt to musikalske indslag - Treefight for Sunlight og The Green Lives.

Treefight for Sunlight udgav deres roste debutalbum "A Collection Of Vibrations For Your Skull" sidste år. Bandet har planlagt en forårsturné, der bringer dem til forskellige europæiske spillesteder - blandt andet i Amsterdam, Berlin, Paris og London. Turnéen starter med koncerten til Grøn RUC kick-off.

The Green Lives, der for et år siden selv udgav ep'en "Treetops & Rooftops", har tidligere været månedens demo i GAFFA. Da bandet i 2009 spillede på Spot Festival fik de af GAFFAs anmelder Mikkel Elbech 5 stjerner for deres præstation og ordene: 

"Et så fuldendt udtryk er i dén grad en sjældenhed på den danske musikscene".

Grøn RUC kick-off finder sted på fredag den 4. marts i studenterkantinen på RUC fra kl. 13.30 – 22.00 

Treefight for Sunlight spiller kl. 16:30 og The Green Lives spiller kl. 18:30.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA