x

Hymns From Nineveh debuterer i top 10

Hymns From Nineveh debuterer i top 10

Ugens officielle danske top 40-hitlister byder på en enkelt overraskelse i form af den selvbetitlede debutalbum fra Hymns From Nineveh, der kan se sig placeret som nummer syv. Dermed er det den eneste nyhed i top 10, ud over opsamlingen med de danske sange fra Melodi Grand Prix, som debuterer på en femteplads. I toppen ligger TV-2 stadig med det platincertificerede album "Show Time".

Derudover finder vi Peter Belli nye album "Underværker", som kommer ind på listen på en 19.-plads, hvilket er den eneste nyhed i top 20.

I resten af hitlisten er der tre nye albumtitler, som får en placering. Den purunge amerikanske stjerne Justin Bieber debuterer med remix-udgaven af albummet "Say Never" på en 25. plads, mens Kasper Windings nye album "Voila" indfinder sig på 26. pladsen.

Indiegruppen The National, der besøgte Århus i den forgangne weekend, står for ugens eneste re-entry med albummet "High Violet", som kommer ind på en 39. plads, mens 8210-rapperen Marwan desuden lige når at snige sig ind i top 40 med sit andet album "Mennesker", der starter ud på plads nummer 40.

På streaming-hitlisten har Nik & Jay i denne uge placeret sig i toppen med deres nye single "Mod Solnedgangen", der varsler det kommende album fra duoen.

Læs hele hitlisten på hitlisten.nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA