x

Promus vil kåre musikbranchens bedste opkomling

Promus vil kåre musikbranchens bedste opkomling

Har du startet din egen musikvirksomhed, skabt en musikfestival i anderledes rammer – eller kort og godt udviklet et nyt tiltag inden for det danske musikmiljø i løbet af 2010? Så vil Promus, Produktionscentret for rytmisk musik i Århus, meget gerne høre fra dig.

De ivrige kræfter bag produktionscentret har i samarbejde med British Council etableret en dansk udgave af den britiske iværksætterpris, Young Creative Entrepreneur Music Award 2011, hvis formål er at udpege den bedste unge kreative iværksætter inden for den danske musikindustri i 2010.

Vinderen af prisen får ifølge meddommer og leder af Promus, Jesper Mardahl, mulighed for at deltage i en international konference i forbindelse med den britiske musikfestival, The Great Escape, hvor vinderprojektet blandt andet vil blive præsenteret for udvalgte branchefolk. Ligesom den unge iværksætter også kan se frem til at blive en del af British Councils Young Creative Entrepreneur-netværk og derigennem udvide sine muligheder for at samarbejde med andre kreativt ligesindede i udlandet.

- Vi er rigtig glade for at kunne være med til at uddele denne pris, da det jo falder i rigtig god tråd med vores målsætning om også at skabe internationalt netværk for musikaktørerne. Deltagelsen i The Great Escape, og de arrangementer og netværk, man som vinder får mulighed for at deltage i, vil afgjort være en fantastisk platform for karrieren, og vi håber selvfølgelig, at så mange af den nye generations musikfolk vil deltage, opfordrer Jesper Mardahl.

De indsendte projekter vil blive bedømt af et dansk/engelsk dommerpanel, der ud over Promus-lederen består af kommunikationsekspert Christian Have fra Have Kommunikation, direktør i Playground Music og formand i MXD-Music Export Denmark, Søren Krogh Thompson, og konsulent i British Council og for Young Creative Entrepreneur-initiativet, Claire de Braekeleer.

Der er deadline for ansøgninger tirsdag 22. marts kl. 14.00, og vinderen offentliggøres 8. april 2011.

Læs mere om Young Creative Entrepreneur Music Award 2011 og betingelserne for at ansøge her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA