x

Pharoahe Monch gæster Vega

Pharoahe Monch gæster Vega

Det tidligere Organized Konfusion-medlem Pharoahe Monch har som solist besøgt Danmark et hav af gange, og var også på plakaten som opvarmning til Chicago-rapperen Commons besøg i marts. Men selvom dette besøg i sidste måned blev udskudt på ubestemt tid, har den erfarne rapper valgt at troppe op på egen hånd.

Der skulle være rigeligt med grund til at opleve Pharoahe Monch denne gang, da han lige før koncerten har udsendt sit tredje soloalbum "W.A.R: We Are Renegades", der følger op på den roste "Desire"-plade fra 2007.

Den kommende plade bliver gæstet af så prominente MC's som Phonte, Styles P og Royce Da 5'9, mens produktionerne er lagt i hænderne på blandt andre M-Phazes, Exile og Diamond D. Indtil videre er den lovende single "Shine" af sidstnævnte producer i æteren, som nok også får spilletid til den kommende koncert.

Pharoahe Monch deler scenen denne aften med sine vanlige følgesvende i form af de to soulsangere Mela Machinko og Showtyme, mens DJ Boogieblind står bag mixerpulten. "W.A.R: We Are Renegades" udkommer efter planen den 21. marts, mens koncerten løber af stablen den 4. april. Billetter kan findes via GAFFA live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA