x

Interpol klar til dansk koncert

Interpol klar til dansk koncert

På tirsdag den 8. marts giver Interpol koncert i KB Hallen i København. GAFFA fangede for nylig bandets trommeslager Sam Fogarino i forbindelse med gruppens koncert i Vancouver for at få en statusrapport og høre lidt om, hvad vi kan forvente.

Hvordan går det på landevejen?
– Alt er fint i tourbussen. Vi kommer alle godt ud af det med hinanden. Vi prøver at dyrke kulturelle ting de steder, vi er, hvis muligt. Tourbussen efter shows er vores mulighed for at få kritik fra vores crew. Ellers får vi set en del film.

Hvad kan vi forvente af koncerten?
– Mere fokuseret energi end nogensinde før. Ikke noget med, at Paul (Banks, sanger, red.) går i split eller laver rejehop, vi er jo ikke The Hives. Men en del mere koncentreret energi end tidligere.

Hvad gør I, lige inden I går på scenen?
– Vi er altid samlet, bare bandet, en halv time inden showet. Vi drikker gerne en Campari on the rocks – undtagen Paul, der har været tørlagt i fem år nu. Vi samles omkring den nervøse energi.

Hvad står der på jeres forplejningsliste?
– Aner det ikke, bare der er Campari, er jeg glad – vi spiser, hvad der er, det er jo ofte alligevel det samme.

Hvad hører I i tourbussen?
– Personligt er jeg helt hooked på et band fra San Francisco, der hedder Weekend. Jeg har også lige fundet det her band, der hedder Soft Moon, jeg aner ikke, hvor de er fra (også San Francisco, red.). Ellers har jeg selv indspillet med Twin Tigers, et band fra Athens, Georgia, hvor jeg selv bor – det lytter jeg en del til. Hvad de andre lytter til i bussen, aner jeg ikke.

Læs et længere interview i GAFFAs artikelsektion


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA