x

Elton John til Århus?

Elton John til Århus?

Elton John er muligvis på vej til Århus. Det er det nye driftsselskab bag Århus Stadion, Atletion, der ifølge JP Århus ligger i forhandlinger med det engelske verdensnavn om en storstilet koncert til sommer.

- Vi forhandler, mere kan jeg ikke sige i øjeblikket. Men jeg håber, at vi ret hurtigt kan få aftalerne afklaret, så vi sidst på ugen kan fortælle mere, udtaler Thorkild Rathje til JP Århus. Rathje er direktør for det nye Media og Eventselskab, der skal skaffe nye aktiviteter til driftsselskabet bag Atletion, og efter sigende skulle Elton John blot være ét af flere verdensnavne man er i forhandlinger med.

Elton John har selv udtrykt forhåbninger om at kunne komme til at give en koncert i Århus, som han er godt bekendt med fra dengang han indspillede plader i Puk-studierne ved Randers.

- Jeg håber, at jeg kan komme tilbage og give en koncert i Århus, har han således udtalt til TV2-programmet ”Go’ Aften Danmark”.

Driftsselskabet skulle i øjeblikket arbejde på at få udvidet kapaciteten på stadionet, så der i stedet for de nuværende 20.000 mulige koncertgængere vil være plads til helt op til 38.000 jublende fans.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA