x

System Of A Down med dobbeltudgivelse

System Of A Down med dobbeltudgivelse

Som vi kunne berette i går på GAFFA.dk er udgivelsen af System Of A Downs kommende album efter alt at dømme blevet rykket til en gang i marts og ikke som først planlagt d. 18. januar, men til gengæld forlyder det nu, at der ikke bare bliver tale om ét album fra det amerikanske band, men hele to.

De to album vil dog ikke udkomme samtidig, og der er altså ikke tale om et regulært dobbeltalbum. Bandet vil først udgive albummet ”Hypnotize”, der som nævnt vil blive udgivet i marts, og senere på året – sandsynligvis i starten af efteråret – vil det andet album så følge efter.

Det andet album har fået titlen ”Mesmerize” og er et resultat af, at bandet ligger inde med et rent overflødighedshorn af sange. Bandets guitarist Daron Malakian indrømmer ifølge Billboard.com, at der aldrig har været egentlige planer om at lave to album.

– Da vi kiggede på alle de sange, som vi havde indspillet, og vilkårligt prøvede at vælge ”de bedste” 14 sange til ét album, da indså vi, at vi havde materiale til to albums med virkelig gode sange, udtaler Malakian, der også har produceret albummet i samarbejde med Rick Rubin.

Omkring tekstmaterialet på de nye albums udtaler bandets sanger Serj Tankian:

– Der har været en hel del uro for os alle det seneste års tid, og det har bragt en masse følelsesmæssigt materiale med sig. Der er en hel del sociale kommentarer i de nye sange, men der er også sange, der beskæftiger sig med tilbageblik, forhold, politik og morsomme oplevelser, afslutter Tankian.

Se bandets hjemmeside her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA