x

Reptile & Retard indspiller ep med The Cure-producer

Reptile & Retard indspiller ep med The Cure-producer

Når Reptile & Retard tager til London for at indspille deres første ep her i marts, er det i samarbejde med David M. Allen, der tidligere har produceret for bl.a. Human League, Depeche Mode og The Cure.

Allen, der i slutningen af 1970'erne stod for bas, sang og keyboard i bandet Pinpoint, er især kendt for sit arbejde som producer for new wave-, synthpop og goth-rock-bands som f.eks. ovennævnte The Cure, blandt andet deres meget roste "Disintegration"-album fra 1989. Nu er det Reptile & Retard, der skal til at nyde godt af samarbejdet.

Bandet, der sidste år gav koncerter i bl.a. Shanghai, Berlin og Reykjavik, har endnu ikke udgivet noget, og Esben Valløe, der spiller synthesizers i bandet, fortæller om de forestående indspilninger:

"2011 bliver året hvor vi sender vores første single, ep og album på gaden. Siden efteråret har vi samarbejdet med forskellige producere i ind- og udland, og nu er vi ved at have styr på, hvilke arbejdsprocesser og hvilken lyd der virker bedst for os. Folk spørger tit, hvornår der kommer en udgivelse, og nu sker det altså snart".

For at imødekomme såvel de punkede som de elektroniske elementer i bandets repertoire får Allen selskab bag pulten af Mark Ralph, der er bassist i det London-baserede synthpop-band Filthy Dukes.

Der er endnu ikke fastsat en endelig dato for udgivelsen af Reptile og Retards første ep.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA