x

Turboweekend giver ekstrakoncerter

Turboweekend giver ekstrakoncerter

Turboweekend er et band, der langsomt, men sikkert har bidt sig mere og mere fast i det danske publikum. De dansable elektrorockere debuterede i 2007 med albummet "Night Shift", som blandt andet gav dem et radiohit med "Into You". Nu, to år efter udgivelsen af deres andet og seneste album "Ghost Of A Chance" – der dog blev genudgivet sidste år med bonusnumre – sælger de stadig masser af koncertbilletter. De har derfor indvilliget i at give ekstrakoncerter på Train i Aarhus 20. april og Studenterhuset Aalborg den 21. april.

I forvejen har Turboweekend allerede én udsolgt koncert i Store Vega på deres kommende forårstour, og kun få billetter tilbage til ekstrakoncerten samme sted.

Turboweekend indleder 24. marts en længere Danmarksturné, der bringer dem hele landet rundt. Ved koncerterne lover Turboweekend, at man blandt andet kan høre numre fra den gratis ep "Bound", som Turboweekend udsendte i november 2010. En ep, der rummede gæsteoptrædener fra New Young Pony Club-forsangerinde Ty Bulmer, Efterklang-forsanger Casper Clausen og Quadron-frontkvinde Coco og i det hele taget er baseret på samarbejde med både andre musikere og fans.

I december bad Turboweekend således deres fans og venner om at indspille hjemmelavede mime-videoer til ep'ens sang "Into The Pavement", og alle de indsendte klip er blevet redigeret sammen til én lang video. Videoen er instrueret af forsanger Silas Bjerregaard og filmet/klippet af Me & Anton, der blandt andet står bag en del koncertoptagelser med bandet samt en musikvideo med WhoMadeWho. Alle medvirkende er i øvrigt hvervet direkte fra Turboweekends Facebook-side. Du kan se videoen på GAFFA TV nedenfor.

Ep'en "Bound" har indtil videre kunnet downloades gratis eller mod valgfri donation på www.turboweekend.com. På baggrund af den positive respons – der er nu downloadet 13.000 eksemplarer af ep'en – bliver den nu officielt udgivet og vil kunne købes på iTunes fra den 21. marts til en yderst favorabel pris – nemlig efter samme princip som oprindeligt, hvor 50 procent doneres til Unicef.

Turboweekend modtog i øvrigt lige før jul en GAFFA Pris i kategorien "Årets danske hit" for sangen "Trouble Is".

Turboweekends Danmarksturné ser nu således ud:
24.03: Rødovre, Viften
25.03: Vordingborg, Stars
26.03: Svendborg, Kulturhuset
31.03: Esbjerg, Tobakken
01.04: Aalborg, Studenterhuset        UDSOLGT
02.04: Kolding, Godset
06.04: London, Borderline
08.04: Roskilde, Gimle
09.04: Næstved, Vershuset
14.04: Odense, Posten
15.04: Aarhus, Train                UDSOLGT
16.04: Holbæk, Elværket
20.04: Aarhus, Train                EKSTRA
21.04: Aalborg, Studenterhuset        EKSTRA
22.04: Viborg, Paletten
23.04: Herning, Fermaten
29.04: Albertslund, Forbrændingen
30.04: Rønne, Musikhuzet
05.05: København, Vega            FÅ BILLLETTER
07.05: København, Vega             UDSOLGT
14.05: Malmø, Debaser

Køb billetter til koncerterne via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA