x

Nye navne til Nibe Festival

Nye navne til Nibe Festival

Årets udgave af Nibe Festival offentliggør i dag seks nye navne, der både byder på gamle kendinge og debutanter.

De seks nye navne er som følger:

Veto (billedet) er lige nu er albumaktuelle med pladen "Everything Is Amplified". Et album GAFFAs anmelder gav 4 stjerner og beskrev som "Kold, hård særklasse". Elektrorockerne spiller fredag aften på blå scene, hvilket de også gjorde i 2009.

Peter A.G, der har gæstet festivalen i flere år, spiller lørdag eftermiddag på den intime scene i Reservatet, hvor han vil give smagsprøver på sit nye soloalbum "Det Scene Show" såvel som gamle Gnags-klassikere.

Hush spiller for første gang på Nibe Festival. Det country-inspirerede band er lige nu albumaktuelle med pladen "Dark Horse", der af GAFFAs anmelder Signe Bønsvig Wehding er beskrevet som sødmefuld og tilgængelig countrypop.

Sing Sing Sing er en ny konstellation, der består af Ivan Pedersen, Sascha Dupont, Alex Nyborg Madsen, Nina Forsberg og Søren Rasmussen. De fem musikere leverer numre fra deres respektive solokarrierer samt klassikere fra blandt andet Bob Dylan, Neil Young, Led Zeppelin og Fleetwood Mac.

Magtens Korridorer beskriver festivalen selv som et af deres husorkestre, hvilket betyder at bandet også gæster festivalen i år. De arbejder lige nu på et nyt album, der tidligst er på gaden i løbet af efteråret.

Silja, som er et af de helt nye navne, hittede sidste år med nummeret "Rød Alarm". Nu er hun aktuel med singlen "Sokratæsk", hvor hun forener pop, dancehall, reggae og dubstep i en genre, hun kalder "Ninja-pop". Siljas debutalbum er på gaden i maj.

Blandt festivalens andre navne kan blandt andet nævnes Kaiser Chiefs, L.O.C., Kim Larsen & Kjukken, Dúné, Aqua, Turboweekend, Vinnie Who og Anne Linnet.

Festivalen afvikles i dagene 29. juni – 2. juli, og hele programmet forventes færdigt omkring den 1. april. 

Se det foreløbige program her.  

Køb billetter via www.nibefestival.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA