x

Børn slår Veto

Børn slår Veto

Fredag morgen er lig med offentliggørelsen af ugens officielle danske top 40-hitlister, og i denne uge går musikken fra børnegrandprixet M:G:P 2011 direkte ind på førstepladsen og slår dermed Veto, hvis nye, tredje album "Everything Is Amplified" entrerer hitlisten på en andenplads. Sidste uges etter, TV-2's "Showtime", er i denne uge nummer tre.

Ugens tredje og sidste nyhed i top 10 er Xander, der er ny på en niendeplads med sit debutalbum "Over Skyer Under Vand".

Lykke Li er ny på en 12. plads med sit andet og meget velanmeldte album "Wounded Rhymes", og Hush går ind som nummer 14 med deres fjerde album, "Dark Horse". Beady Eye, der opstod i ruinerne fra Oasis, går ind på en 27. plads med "Different Gear, Still Speeding", og Jessie J er ny som nummer 30 med "Who You Are".

Vi finder også en række re-entries på ugens albumhitliste. Tommy Seebach er tilbage på listen på en 34. plads med boksen "Komplet & Rariteter", Rihanna vender tilbage på plads nummer 35 med "Loud", Arcade Fire møder vi igen med deres Grammy-vindende "The Suburbs", og albumaktuelle Radiohead vender tilbage på plads nummer 40 med opsamlingen "The Best Of". Da gruppens nye album "The King Of Limbs" indtil videre kun kan købes via gruppens egen hjemmeside, figurerer den ikke på hitlisten. Albummet udkommer dog senere som fysisk cd og vinyl.

Tracklisten toppes igen i denne uge af Nik & Jay og deres nye single "Mod Solnedgangen", mens Fallulah er ny i toppen af streaming-hitlisten med "Out Of It".

Læs hele hitlisten på hitlisten.nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA