x

John Fogerty gæster Danmark

John Fogerty gæster Danmark

John Fogerty er manden bag klassikere som "Bad Moon Rising", "Proud Mary" og "Who'll Stop The Rain", og han gæster Danmark for at give en koncert i Valbyhallen tirsdag den 15. marts 2005.

John Fogerty, som var hjørnestenen i Creedence Clearwater Revival, har før spillet koncerter i Danmark. Med forholdsvis kort interval gæstede Fogerty henholdsvis Roskilde Festival i 1997 og senere Forum i september 1998.

Fogerty har ladet vente på sig med et nyt album, men i september udkom så "Deja Vu All Over Again" på Universal. "Deja Vu All Over Again" sender John Fogerty ud på de europæiske landeveje, og han har varmet godt op i staterne.

Fogerty har nemlig spillet en lang række koncerter i USA dette efterår bl.a. sammen med Bruce Springsteen og R.E.M. i forbindelse med en række støttekoncerter under titlen "Vote For Change". Disse koncerter havde til formål at overbevise amerikanerne om, at de skulle stemme på Demokraternes præsidentkandidat John Kerry. Det lykkedes som bekendt ikke, men det har næppe noget med kvaliteten af koncerterne at gøre!

Billetsalget til John Fogerty koncerten starter mandag 22. november fra kl. 10 i Billetlugen samt i landets Fona-butikker.

John Fogerty


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA