x

Slipknot hyrer ny bassist

Slipknot hyrer ny bassist

Siden Slipknot-bassisten Paul Gray døde sidste år har der været stor usikkerhed omkring bandets fremtid. Men nu er bandet både klar med europæiske koncertdatoer og en erstatningsbassist i form af Donnie Steele.

Da trommeslageren Shawn Crahan og bassisten Paul Gray i 1995 begyndte at spille sammen, fik de hurtigt følgeskab af guitaristen Donnie Steele, der fulgte med over i Slipknot, hvor han var medlem indtil begyndelsen af 1996. Han medvirker på gruppens første demo, men forlod derefter gruppen.

Men han opretholdt ifølge en meddelelse på bandets officielle webside sit venskab med Gray, og derfor var han det oplagte valg for gruppen, da de besluttede sig for at finde en erstatning for den afdøde bassist til den kommende turné.

På websiden står der:

"Donnie var med i første version af bandet, og i stedet for at finde en outsider, syntes vi det ville være en passende hyldest til Paul at spille med en fra vores familie. Donnie var gode venner med Paul, og vi kan ikke forestille os en bedre måde at hylde hans minde på end sammen med en, der var der sammen med os i begyndelsen. Vi otte ser frem til at komme tilbage på scenen og ære Pauls minde med vores familier i Europa og Brasilien denne sommer".

Baseret på ovenstående udtalelse kan man konkludere, at Steele endnu ikke har fået pladsen som fuldgyldigt medlem af Slipknot. Men i første omgang er det i det mindste positivt, at der fortsat er liv i bandet, der sætter gang i deres turné 17. juni med en koncert i Grækenland.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA