x

Suede genudgiver bagkataloget

Suede genudgiver bagkataloget

I slutningen af maj sætter Suede gang i genudgivelserne af deres fem studieudgivelser, og på gruppens officielle webside kan man nu se, hvad de fem nye versioner af "Suede" (1993), "Dog Man Star" (1994), "Coming Up" (1996), "Head Music" (1999) og "A New Morning" (2002) kommer til at indeholde.

Alle fem udgivelser sendes ud som dobbelt-cd'er med en medfølgende dvd, der indeholder videoer, liveoptagelser og for de to første udgivelsers vedkommende helt nye interviews med Brett Anderson og Bernard Butler.

Man kan se et klip af Butler og Anderson, der snakker om indspilningerne til "Dog Man Star" hos NME, hvor man også kan se en optagelse af bandet fra 1993, hvor de spiller "We Are The Pigs" i Paris.

Samme sted kan man læse, at Brett Anderson lige nu overvejer at skrive sange til et nyt Suede-album:

"Ja, jeg har tænkt på at skrive et nyt Suede-album. Vi har snakket om det. Neil Codling og jeg har været myreflittige og skrevet ting. Men der er en mulighed for, at ingen kommer til at høre det. Hvis jeg ikke synes, at det er fuldstændig fantastisk, så kommer folk ikke til at høre det".

Første genudgivelse rammer butikkerne 30. maj, og derefter kommer de ud med en uges mellemrum i juni måned. Se samtlige tracklister på gruppens officielle webside.

Suede kan desuden opleves live til Northside Festival, der afvikles i Ådalen ved Århus i dagene 11.-12. juni. Billetter til festivalen kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA