x

Medina spiller nyt til DDJA

Medina spiller nyt til DDJA

Der skal uddeles priser 24. april i Valby Hallen til dette års udgave af Danish DeeJay Awards, hvor listen over de nominerede inkluderer navne som Trentemøller, Kato, Morten Breum, Rasmus Seebach og Medina.

Netop Medina vil også kunne opleves live til showet, hvor hun vil optræde med sin seneste single "Gutter". Sangerinden vandt tre priser til sidste års show, og i år er hun nomineret i tre kategorier. Showet i Valby Hallen bliver sidste mulighed for at se hende optræde i Danmark i lang tid, da hun sideløbende med at være på turné er i gang med indspilningen til et nyt album. Medina har ifølge arrangørerne lovet en helt spektakulær optræden til DDJA, og det er hendes opsigtsvækkende shows på det seneste taget i betragtning noget af et løfte.

Også Clara Sofie & Rune RK er nomineret i tre kategorier for hittet "Når Tiden Går Baglæns", og de er nu blevet tilføjet listen af navne, der skal optræde live til showet. Den liste inkluderer desuden Xander, Lucy Love, Electric Lady Lab, Outlandish feat. Providers, Kasper Winding & Friends og Kato feat. Ida Corr, Camille Jones & Johnson.

Nomineringerne til årets show ligger fast, og derfor kan man nu på showets webside gå ind og stemme i de forskellige kategorier.

Danish DeeJay Awards afvikles i Valby Hallen 24. april, og billetter kan købes via showets webside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA