x

Paranoia i punkland

Paranoia i punkland

Trommeslageren i newschool-punkbandet Blink 182, Travis Barker, oplever i disse dage bagsiden af berømmelsens ellers så feterede medalje: han forfølges nemlig af en såkaldt stalker – en sygeligt besat fan, som tilmed har skaffet sig adgang til Barkers hus. Den uidentificerede stalker brød fornylig ind i Barkers hus, og efterlod trusselsbreve i hvert rum – breve hvori der blandt andet stod, at Barker var under konstant opsyn.

Ifølge NME har Barker imidlertid nu taget sine forfatningsmæssige forholdsregler, han har nemlig indkøbt sig state-of-the-art overvågningskameraer og to frådende 70-kilos Rottweilere – for at holde sit hjem sikkert. ”Det er sådan nu, at hvis NOGEN kommer uanmeldt ind i mit hus – så er vedkommende slemt på skideren. Jeg har aldrig været særligt fascineret af våben, men nu har jeg det hele: knive, revolvere og to store hunde”, forklarer Barker altså til NME.

”Hvis nogen bryder ind i mit hus og jeg er dér alene, så tager jeg den kamp der kommer – der er fair nok. Men det skræmmer mig at vide, at min kæreste ofte er der alene imens jeg er på tour. Gudskelov har jeg et ret godt forhold til det lokale politi – så de holder også øje med huset nu. Derudover har jeg fået mig en tilladelse til at bære et våben – det er ret fedt, du ved. Det giver en lækker sikkerhedsfornemmelse”.

Travis Barker spillede oprindeligt i ska-punkbandet The Aquabats, men afløste for et par år siden den tidligere Blink 182-trommeslager, Scott ”Mad Dog” Raynor.

Blink 182 udsender deres nye album Take Off Your Pants And Jacket, den 11. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA