x

Jenny Wilson genfortolker egne sange

Jenny Wilson genfortolker egne sange

Jenny Wilson har samarbejdet med gospelkoret Tensta Gospel Choir om at genindspille dele af albummet "Hardships!" fra 2009, hvilket har resulteret i en kommende turné og albummet "Blazing", der udkommer til april. 

Samarbejdet begyndte allerede sidste år, men grundet pludselig sygdom måtte Jenny Wilson sætte projektet, der ellers skulle have endt med en række koncerter, i bero. Nu er sangerinden på benene igen, og projektet står færdig og klar.

På "Blazing" vil man kunne høre genfortolkninger af numrene "Pass Me The Salt", "Anchor Made Of Gold", "Like A Fading Rainbow", "Bad Waters", "Hardships", "Clattering Hooves" og "Only Here For The Fight". Desuden vil pladen indeholde sange fra Jenny Wilsons samarbejde med Daniel Fagge Fagerström (The Je Ne Sais Quoi, Skull Defekts) om at skabe musikken til Helena Franzéns danseforestilling "I'm Not Looking Back". Sidst, men ikke mindst vil man kunne genfinde numre fra debutpladen "Love and Youth" samt to covernumre.

Om projektet, og samarbejdet med koret, har Jenny Wilson tidligere udtalt til GAFFA:

"Det som jeg synes er så skønt ved at arbejde med så mange stemmer er, at det egentlig først er nu, jeg synes, sangene kommer til deres ret. For da jeg skrev dem, var der da nogle gange, at jeg sådan havde lidt ... gospel on my mind, men jeg forstod først efterfølgende, at det var sådan. Så det her er et virkelig godt og dejligt samarbejde"

Resultatet af samarbejdet vil man kunne høre, når "Blazing" udkommer den 6. april.

Desuden spiller Jenny Wilson på Vega i København den 26. maj og på Spot Festival i Århus den 27. maj.

Køb billetter via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA