x

Under Byen på mini-Danmarksturné

Under Byen på mini-Danmarksturné

Billede: Martin Dam Kristensen

Det sfæriske og billedskabende Århus-orkester Under Byen med den på én gang indadvendte og karismatiske sangerinde Henriette Sennenvaldt i front har på det seneste spillet hyppigt i udlandet, bl.a. Frankrig og Benelux-landene, hvor gruppens seneste album "Det Er Mig Der Holder Træerne Sammen" ligeledes er udkommet.

Nu giver oktetten imidlertid tre koncerter herhjemme, i landets tre største byer, nemlig flg. steder:

25/11 - Odense Studenterhus
26/11 - VoxHall, Århus
27/11 - Store Vega, København

Til koncerten på Vega kan man også høre et andet dansk orkester med en bemærkelsesværdig – og måske en kende Björk-påvirket – sangerinde i front, nemlig Blue Foundation.

I Århus kan man opleve en tredje markant kvindestemme, nemlig singer-songwriteren Jomi Massage alias Signe Høirup Wille-Jørgensen, også kendt fra støjrockgruppen Speaker Bite Me.

Jomi Massages debutalbum "Aloud" er i øvrigt just udsendt i Japan, og også Under Byens seneste album udkommer efter planen i Japan til februar. Begge navne ventes endvidere at turnere i solens rige inden længe.

Også Blue Foundation har internationale kontakter, og gruppen har da også både en engelsk rapper (MC Jabber) og en japansk dj (Tatsuki Oshima).Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA