x

X Factor-vinder har hitlistesucces

X Factor-vinder har hitlistesucces

Han kunne ikke slå MGP-deltagerne af førstepladsen, men mon ikke også X Factor-vinderen Thomas Ring er fint tilfreds med i denne uge at kunne debutere på en andenplads på den danske albumhitliste med sit album "Wrong Side Of The Daylight".

Han er dermed ugens højestplacerede nyhed, hvilket samtidig betyder at R.E.M. må se sig forvist til en tredjeplads, og her kan man i denne uge finde gruppens 15. album "Collapse Into Now".

Disse navne udgør sammen med Flemming "Bamse" Jørgensen og Agnes Obel denne uges top fem på en liste, hvor der er yderligere to danske nyheder i top tyve. De kommer fra henholdsvis Peter AG, der er aktuel med albummet "Det Scene Show" på en 14. plads, og Anne Dorte Michelsen som ligger på en 15. plads med "Hvis Du Vidste". Der er yderligere en nyhed i top tyve, og den kommer fra Avril Lavigne, der er at finde på en 19. plads med albummet "Goodbye Lullaby".

Engelske Elbow er en nyhed på en 31. plads med albummet "Build A Rocket Boys", og så går Oh Land ind på en 32. plads med albummet "Oh Land", selvom den officielle udgivelsesdato var mandag 14. marts, hvilket først burde sende hende på listen i næste uge.

Se hele listen hos Hitlisten.nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA