x

Nye navne til Nibe Festival

Nye navne til Nibe Festival

Sort Sol (billedet), Outlandish, Xander og Nabiha er de nye tilføjelser til Nibe Festivals program, der finder sted til juni.

For nylig gendannede Sort Sol har valgt at fejre deres reunion med blandt andet en koncert på Nibe Festival. Sort Sol spiller fredag aften, og det bliver det legendariske bands anden koncert nogensinde på den jyske festival.

Desuden vil fans af Outlandish kunne opleve trioen. Gruppen har netop udgivet førstesinglen "TriumF" fra deres kommende album, som de i løbet af foråret følger op på med en Danmarksturné.

Xander er et af dansk musiks nye skud på stammen. Han spiller, som sin mor Anne Linnet, på årets udgave af Nibe Festival, og er lige nu aktuel med singlerne "Det Burde Ikk Være Sådan Her" og "Os To Og Mine Lagner". 

Sangerinden Nabiha gæster for første gang festivalen. Sidste vinter udgav hun debuten "Cracks", som GAFFAs anmelder Sohail Hassan kaldte for "perfekt pop" og gav 5 stjerner, og hun nyder allerede anerkendelse udenfor landets grænser. 

Nibe Festival løber af stablen fra den 29. juni-den 2. juli, og man kan, foruden ovennævnte artister, opleve navne som engelske Kaiser Chiefs, L.O.C., svenske Erik Hassle, Aqua og Alphabeat.

Læs mere om programmet og køb billetter på festivalens hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA