x

All Products Made Nice arbejder med Gnarls Barkley-mikser

All Products Made Nice arbejder med Gnarls Barkley-mikser

"What It Takes To Make It Right" er titlen på Århus-gruppen All Products Made Nices nye single, som er produceret af ingen ringere end Kennie Takahashi, der også har mikset og/eller været tekniker for navne som Gnarls Barkley, Beck og Broken Bells. Singlen kan downloades gratis via bandets hjemmeside eller facebook-profil.

All Products Made Nice udgav sidste år ep'en "Aerobics & Despair", som blev udgivet på det københavnske pladeselskab Pad & Pen.

"Vi indspillede egentlig fem vidt forskellige sange til ep'en, da vi stadig var et nyt band, der prøvede os lidt frem rent genremæssigt. Nu føler vi, at vi er ved at få en mere defineret lyd, og derfor gik vi målrettet efter en producer, som vi håbede kunne få det bedste ud af vores indspilning", fortæller bandmedlem Asger Christensen om indspilningen af den nye single. 

Bandet tog derfor kontakt til Kennie Takahashi, sendte ham en skitseindspilning af nummeret og fik overraskende hurtigt et positivt svar tilbage. 

"Vi havde ærlig talt ikke regnet med respons, da vi ved, at store producernavne får mange henvendelser. Men han kunne godt lide sangen, og gik faktisk ret hurtigt i gang med at arbejde med den," fortæller det kvindelige islæt i All Products Made Nice, Iris Marie Jakobsen.  

Bandet arbejder desuden på et fuldlængde debutalbum og har derfor valgt at udsende "What It Takes To Make It Right" til gratis download som en smagsprøve på den kommende plade. 

Singlen bliver efterfulgt af endnu en single, der endnu ikke har fået en titel, og der vil til begge singler blive lavet musikvideoer, som frigives samtidig med hvert nummer. 

"What It Takes To Make It Right" kan downloades på bandets hjemmeside og via deres facebookside.  

Videoen til sangen kan ses nedenfor.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA