x

Ozzy i infight med indbrudstyv

Ozzy i infight med indbrudstyv

Ozzy Osbourne forsøgte i går at standse et par indbrudstyve, der var brudt ind i familiens millionejendom i Chalfont St. Peter i Buckinghamshire, men ikke desto mindre lykkedes det dog tyvene at slippe væk med en betydelig mængde kostbare smykker – bl.a. to vielsesringe i guld og en 24 karats safirring, som Ozzys kone, Sharon Osbourne, ifølge eb.dk havde købt til sig selv som belønning for at have overvundet sin kræftsygdom.

I første omgang var det blot blevet offentliggjort, at ”en mand” havde forsøgt at stoppe tyvene, men Ozzy afslørede i dag over for den engelske tabloid-avis The Sun, at det var ham, der havde forsøgt at stoppe tyvene. Tyven, som Ozzy havde fat i, fik dog vredet sig fri af den aldrende stjernes greb, hvorefter han sprang ud af en vindue og forsvandt.

"Han var en stor, stærk mand – men på et tidspunkt var jeg parat til at slå ham ihjel, så han ikke kunne skade Sharon. Det var skræmmende, jeg frygtede han havde en kniv. Jeg kan ikke få hans stirrende øjne ud af hovedet," forklarer den tidligere forsanger i Black Sabbath til The Sun.

Parrets to børn var ikke hjemme, da de begge i øjeblikket befinder sig i USA.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA