x

HateSphere søger ny, fast bassist

HateSphere søger ny, fast bassist

Det danske thrash/death-metalband Hatesphere har været præget af en stribe udskiftninger i de senere år, og i det seneste år har de benyttet sig af en stand-in-bassist, Mikael Hansen Ehlert.

Nu har Ehlert imidlertid takket pænt af fra gruppen, og de er derfor på jagt efter en ny, fast bassist. 

HateSphere er for tiden i gang med forberedelserne til indspille deres syvende album, og gruppen lover, at der ved næste udgivelse venter en lang række aktiviteter i både ind- og udland.

HateSphere udtaler i en pressemeddelse:
 
"HateSphere har sagt farvel til Mikael Ehlert, der siden juli sidste år har fungeret som session-bassist, og vi takker ham naturligvis for hjælpen og hyggeligt samvær. Det betyder imidlertid, at der er blevet en plads ledig i tourbussen. HateSphere søger derfor en bassist, der kan flytte fingrene på gribebrættet, har live- og meget gerne tourerfaring, scene-tække og er parat til at indspille en plade i juni. Har du derudover tid, lyst og engagement til at spille bas i et af Danmarks mest turnerende og hårdtarbejdende bands, så send en mail med lidt info om dig selv (køn, alder, tidligere erfaring, links til (live)videoer og billeder, hvor du rocker ud etc). Send det hele til info(@)hatesphere.com. HateSphere opfordrer naturligvis alle interesserede til at søge, men beder samtidig til, at kun seriøse ansøgere henvender sig."
 
For mere information se HateSpheres Facebook-side
 
HateSphere har linet følgende koncerter op i den kommende tid. Som man kan se, skal de spille i Tyskland, Spanien og Letland, og de lover, at der kommer danske koncerter i efteråret.
 
Maj 07 Walpurgis Metal Days, Hausenberg (D)
Jun 03 Ritmo & Compas, Madrid, (ES)
Jun 04 NF Festival, Barcelona (ES)
Jun 11 Chronical Moshers Fest, Reichenbach (D)
Jul 16 Dong Open Air, Neukirchen-Vluyn (D)
Jul 29 Zvera Festival, Saldus (LV)
 
HateSphere blev dannet i 1998 og debuterede med et selvbetitlet album i 2001. Som nævnt har der været en række ændringer i lineuppen gennem tiden, og guitarist Peter "Pepe" Lyse Hansen er eneste originale medlem. Med Mikael Ehlert har i alt 10 medlemmer forladt bandet, der for tiden er på deres tredje forsanger. Gruppens seneste album er "To The Nines" fra 2009.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA