x

Peter Gabriel på vej med dvd og album

Peter Gabriel på vej med dvd og album

Peter Gabriel gav i sidste uge to koncerter på HMV Hammersmith Apollo i  London med et stort orkester, og optagelser herfra bliver ifølge planetrock.com udgivet på dvd i sensommeren. I øvrigt som 3D-film.

Sætlisten bød på sange fra Gabriels solokarriere samt nogle af de covernumre, han indspillede på sidste års coveralbum "Scratch My Back".

Ifølge planetrock.com udgiver Gabriel desuden til september et nyt album med titlen "New Blood". Albummet kommer til at bestå af genindspilninger af ældre Gabriel-sange for stort orkester. Dermed gør Gabriel lidt det samme som sin gode veninde og duetpartner fra 1986-klassikeren "Don't Give Up", Kate Bush. Hun udgiver 16. maj albummet "Director's Cut", ligeledes med genindspilninger af ældre numre, dog uden stort orkester og i versioner, der også genbruger nogle af de originale optagelser, og kun sange fra de to album "The Sensual World" og "The Red Shoes" fra henholdsvis 1989 og 1993.

Sætlisten til Peter Gabriels koncert torsdag den 24. marts i London var i øvrigt ifølge setlist.fm som følger, hvilket giver et hint om, hvad vi kan forvente på dvd'en:

1. Intruder
2. Wallflower
3. The Boy In The Bubble (Paul Simon-cover)
4. Après Moi (Regina Spektor-cover)
5. Washing Of The Water
6. The Book Of Love (The Magnetic Fields-cover)
7. Darkness
8. The Power Of The Heart (Lou Reed-cover)
9. Biko
10. San Jacinto
11. Digging In The Dirt
12. Signal To Noise
13. Downside Up
14. Mercy Street
15. The Rhythm Of The Heat
16. Blood Of Eden
17. Red Rain
18. Solsbury Hill

Ekstranumre:
19. In Your Eyes
20. Don't Give Up
21. The Nest That Sailed The Sky

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA