x

Patti Smith-musiker giver koncert på Københavns Hovedbibliotek

Patti Smith-musiker giver koncert på Københavns Hovedbibliotek

Københavns Hovedbibliotek kommer 6. maj til at emme af rockhistoriens vingesus, når den amerikansk-tjekkiske guitarist og bassist Ivan Kral (yderst til venstre på billedet) giver solokoncert i litterære rammer. 

Kral er først og fremmest kendt for sin tid som bassist i Patti Smith Group, med hvem han nåede at indspille fire plader 1975-79, heriblandt Smiths stilskabende debutalbum "Horses", ligesom han også bidrog med sangskrivningen til eksempelvis Iggy Pops "Party!" fra 1981.

I anledning af 30-året for udgivelsen af "Party!"-pladen – som arrangørerne ikke tøver med at kalde "mega-undervurderet" – vil koncerten blandt andet inkludere et par sange derfra.

Arrangementet kommer desuden til at byde på en screening af filmen "Blank Generation", der baserer sig på guitaristens egne optagelser fra de gyldne punkdage i omkring det legendariske New York-spillested CBGB's, hvor alt fra The Ramones, Blondie og Talking Heads til Television, Patti Smith og New York Dolls er indfanget på Krals 8mm- og 16mm-filmstrimler.

Efter koncerten og filmen vil der mulighed for at købe CBGB-relaterede merchandise og få en snak med Ivan Kral.

Arrangementet har kun plads til 150 tilhørere, og forsalget er gået i gang via Billetexpressen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA