x

P3 udlodder over 1000 cd'er i kampen mod aids

P3 udlodder over 1000 cd'er i kampen mod aids

P3 sætter fokus på kampagnen Humor mod Aids ved at sætte gang i en sms-konkurrence, hvor man kan vinde alle album, der bliver udgivet i Danmark fra 1. april og et helt år frem, altså formodentlig mere end 1000 plader. Ifølge brancheorganisationen IFPI udkom der i 2010 1467 cd'er i Danmark, svarende til mere end fire om dagen. Konkurrencen afholdes til fordel for AIDS-Fondet, og overskuddet går til unge prostituerede piger i Nairobis slum, stofbrugende gadebørn og -unge i Ukraine og hiv-smittede børn og unge i Danmark.

Det er i forbindelse med kampagnen Humor mod Aids, at P3 har sat alle pladeudgivelserne på højkant. For at deltage i konkurrencen skal man sende en sms med teksten HUMOR til 1212, hvilket koster almindelig sms takst plus 10 kroner, der går til AIDS-Fondet og dets gode formål.

Op til 1. april er der lotteri, satire og alvor i radioprogrammet "Hængepartiet" på P3, der på selve dagen afslutter kampagnen med en stor finale fra klokken 15 til 18 med Jesper Holm og Rebecca Svensson (billedet) som værter. Hængepartiets "special edition mod aids" vil blandt andet indeholde livemusik med Mads Langer og Julie Maria og live-satire. 

Det er AIDS-Fondet, der står bag kampagnen Humor mod Aids. Kampagnen arbejder for en verden uden hiv, og de fleste er bekendt med sen røde Humor mod Aids-næse, som kan erhverves for en flad 20'er, og dermed støtter man børn og unge i Danmark, Ukraine og Kenya.

Læs mere om den specielle udgave af "Hængepartiet" her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA