x

Brødrene Olsen vinder en … Olsen

Brødrene Olsen vinder en … Olsen

Udover fodboldlandsholdet, er der vel ikke meget som har kunnet samle den danske befolkning så meget, som det (tilsyneladende) evigtunge broderpar i hit-duoen Brødrene Olsen har kunnet. Noget i den retning må de menige medlemmer af en helt ny priskomite – som uddeler den nye Olsen-pris – have tænkt, i hvert fald blev de første vindere af prisen netop Brødrene Olsen. Det er Radiounderholdningsorkestret som har indstiftet den nye pris – og jo; den ER opkaldt efter de første vindere.

Hensigten med prisen, er at belønne talent, kvalitet og nerve inden for dansk populærmusik. Den nyindstiftede pris består af en smuk statuette, udført af kunstneren Klas Fjernblad, og 25.000 rare danske kroner. Prisen er opkaldt efter brødrene, fordi de – efter mange års hårdt arbejde uden særlig bevågenhed, pludselig slog igennem.

I begrundelsen for valget af de stratosfærisk berømte brødre, hedder det blandt andet: ” "Denne uforudsigelighed er et fascinerende aspekt i populærmusikkens brogede verden. Og det ønsker man at fejre med den nye pris, som derfor meget passende bærer brødrenes navn”.

Et raskt tillykke herfra også!!!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA