x

GAFFA april er på gaden

GAFFA april er på gaden

Så er årets fjerde GAFFA på gaden. 80 sider sprængfyldt med interviews, features, anmeldelser, nyheder og livekalender.

April måneds hovedhistorie gælder L.O.C., som er aktuel med sit femte album, "Libertiner", hans første efter det nu hedengangne projekt Selvmord. GAFFA satte rapperen stævne til en snak om at fjerne sig fra hiphop, om den opmærksomhed, vi alle sammen er afhængige af og om folk, der tager hans tekster lidt for alvorligt.

Sort Sol er tilbage efter otte års pause med turné og bokssæt. Vi lader Klub GAFFA-medlemmerne stille spørgsmål til Steen, Lars og Thomas.

Nu gaze er det nye sort. Vi har mødt to repræsentanter for genoplivningen af start-90'ernes shoegaze-scene, der selvfølgelig ikke vil sættes i bås: The Joy Formidable og Yuck.

Elbow er gået fra underhunde til stadionfyldere. Mød de diskrete store armbevægelsers mestre.

Retox Panic er Johan Olsen fra Magtens Korridorer, Simon Beck fra Viva Vertigo og den indtil nu helt ukendte Lykke S. Andersen. Vi har mødt trioen på deres stamkro, McKluud på Vesterbro.

The Strokes er tilbage efter fem års pause og stribevis af sideprojekter. Vi har talt med guitarist Albert Hammond Jr., der fortæller om medlemmernes tilbagevenden til det fælles band.

The Raveonettes er aktuelle med deres femte fuldlængde-album, der er en halvdyster sag. Det har fået os til at stille Sune Wagner en række spørgsmål om at se sin frygt i øjnene.

Clare Sofie & Rune RK har storhittet i månedsvis med "Når Tiden Går Baglæns". Nu er de klar med debutalbummet. Vi har talt med dronningen og kongen af den melankolske dancepop.

Glasvegas er aktuelle med "den svære toer". Vi har mødt den karismatiske forsanger James Allan, der har været ude i tovene, men er tilbage på benene – i den grad.

 

Derudover kan du også møde The Vaccines, Esben And The Witch, The New Spring, The Naked And Famous og mange andre, ligesom du kan læse om DR's nye generaldirektør Maria Rørbye Rønns forhold til musik i vores serie "Finale". Og Den Gale Pen har mødt albumaktuelle Per Vers – og udbeder sig en forklaring på, hvad han har gang i, ikke mindst navnet.

Du kan desuden, hvis du er medlem af Klub GAFFA, læse et stort interview med Skousen & Ingemann, der i år kan fejre 40 års jubilæum for klassikeren "Herfra Hvor Vi Står" og er aktuelle med stor koncert i Vega. Læs også endnu et interview med de gendannede Sort Sol – denne gang med GAFFAs egne spørgsmål – og en artiklel om genudgivelsen af Queens Of The Stone Ages stilskabende debutalbum. Læs mere om tillægget, de mange fordele og konkurrencer hos Klub GAFFA.

Derudover kan du som altid finde masser af nyheder, anmeldelser og omtaler. Så find GAFFA på en café, et bibliotek, en plade-/musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig, eller læs bladet online. God fornøjelse med april-udgaven af GAFFA!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA