x

Lyle Lovett giver dansk koncert

Lyle Lovett giver dansk koncert

Danske fans af country kan se frem til juli måned. Koncerthuset i København får nemlig besøg af den garvede countrysanger Lyle Lovett og hans band.

Den texanske musiker har udgivet plader siden midtfirserne, senest albummet "Natural Forces" fra 2009. Han har i årenes løb bevæget sig uden for countrygenren og også benyttet sig af blues, jazz, folk og gospel, og i løbet af hans 25-årige karriere er det blevet til fire Grammyer.

Desuden har Lyle Lovett gjort sig som skuespiller. Han debuterede i filmen "The Player" fra 1992, og har siden medvirket i flere film - for eksempel "Short Cuts", "Prêt-à-Porter" og "Cookie's Fortune". 

Sidst Lyle Lovett spillede i Danmark var i februar sidste år, hvor han var i selskab med en anden amerikansk sanger og sangskriver: John Hiatt. GAFFAs udsendte Anders Reuss gav koncerten 4 stjerner og skrev om Lyle Lovett:

"Alt går op i en højere enhed på den mand. Hans underlige, skæve ansigt og små øjne udtrykker nøjagtigt samme afgrundsdybe smerte og melankoli som hans stemme. Alt, hvad Lyle Lovett synger, lyder helt enormt smertefuldt og sørgeligt. På den skønne måde."

Lyle Lovett med band lægger vejen forbi Koncerthuset fredag den 8. juli klokken 21.00.

Billetter salget begynder i dag 1. april, og billetter kan købes via dr.dk/koncerthuset eller i landets Fona-butikker.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA