x

Ekstrakoncerter med Thomas Helmig solo

Ekstrakoncerter med Thomas Helmig solo

Der har været rift om billetterne til Thomas Helmigs soloturné til efteråret, og allerede er der meldt udsolgt til alle Helmigs koncerter i Tivolis koncertsal. Det har fået arrangøren Beatbox til at sætte to ekstra koncerter i stand i Tivoli. For dem, som ikke allerede har sikret sig billetter, bliver der således mulighed for at høre Thomas Helmig solo d. 18. september og d. 28. september.

Til oktober fortsætter turnéen hen over Fyn og Jylland, hvor Beatbox også melder om en del udsolgte koncerter. Der er dog endnu billetter at få rundt omkring, og turnéen slutter d. 13. november i Aalborg. Thomas Helmig medbringer på turnéen keyboardspilleren Poul Reimann. 

Helmigs seneste album "Tommy Boy" fra 2009 modtog 3 stjerner hos GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen, bl.a med ordene: "Helmig har fået et mere modent aftryk i teksterne, og de knuste hjerter er også de mere forkalkede hjerter. Og det klæder bestemt sangeren at stå ved sin alder, selv om der ikke er sket de helt store revolutioner i Helmigs ret banale danske sangskrivning."

Se Thomas Helmigs turnéplan på og køb billetter via GAFFA Live. Billetterne til de to ekstrakoncerter kan inden længe også købes via GAFFA Live og kan allerede nu findes på Billetlugen.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA