Nyhed

Mighty Music lancerer metal-talentkonkurrence

Metalpladeselskabet sætter fokus på spirende, danske metaltalenter

Pladeselskabet Mighty Music hylder vækstlaget på den danske metalscene med talentkonkurrencen "Mighty Fight Night". Gennem et stort show på The Rock i København den 20. maj vil nogle af de mest lovende danske metalbands dyste om førstepræmien i form af at indspille en sang med producerne Jacob Hansen (Volbeat, Raunchy, Mercenary)  og Jeppe Andersson (Scarred By Beauty, Invisius).

Indspilningen kommer til at foregå i Hansen Studios, og sangen bliver efterfølgende officielt udgivet og promoveret som en officiel digital single via Mighty Music og Universal Music.

Har man lyst til at deltage i konkurrencen, skal man sende en mail til [email protected] med et link med minimum tre selvkomponerede sange samt en beskrivelse af ens band og et bandfoto. Tilmeldingsfristen er den 20. april, og der vil herefter blive udvalgt tre bands til showet den 20. maj.


Til selve showet vil der være et dommerpanel, der består af repræsentanter fra Danish Metal, DR og Mighty Music, til stede for at bedømme de tre bands og deres performance. Vurderingen vil blive todelt, så dommerne har 50 % medbestemmelse, mens publikum også får 50 % medbestemmelse igennem stemmesedler, der bliver udleveret ved døren. 

De tre bands Helhorse, Scarred By Beauty (billedet) og Vanir, som alle er fra Mighty Music, vil også spille til showet.

For mere information kan man høre administrerende direktør for Mighty Music og Target Distribution, Michael H. Andersen, fortælle om Mighty Fight Night her.


ANNONCE