x

Ny koncertforening i Odense ser dagens lys

Ny koncertforening i Odense ser dagens lys

De to aktører i det odenseanske musikliv, Posten og Kansas City, er netop gået sammen om at skabe en koncertforening, KaPoW Concerts, hvis erklærede mål er "at lave flere koncerter med større navne fra både ind- og udland rundt om i byen for de odenseanske musikelskere", som det hedder i en pressemeddelelse om det dugfriske samarbejde.

"Når publikum kommer til en koncert arrangeret af KaPoW Concerts, så vil de vide, at de er med til at støtte upcoming-artister/bands og byens spillesteder, og at der dermed kan satses endnu stærkere på hele musikmiljøet i Odense"

Sådan udtaler én af bagmændene, Thomas Aarup, der til daglig er leder af Kansas City.

Foreningen i har samme ombæring løftet sløret for den første koncert, der bliver med et navn fra de hjemlige breddegrader: Fredag 3. juni gæster aarhusianske L.O.C. således Amfi Scenen ved Brandts Klædefabrik, hvor man formentlig ville kunne høre en god håndfuld numre fra den karismatiske rappers nye opus, "Libertiner".

Billetter kan købes fra torsdag kl. 10.00 via Postens hjemmeside, og yderligere information om KaPoW Concerts kan findes her.   


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA