x

Jamie Woon til Lille Vega i maj

Jamie Woon til Lille Vega i maj

Jamie Woon besøger Lille Vega d. 18. maj, hvor han vil optræde med sin helt egen blanding af nu-soul, dubstep og r&B. Woons debut "Mirrorwriting" udkommer 11. april.

Den netop 28-årige brite er del af den gruppe musikere, der også indeholder blandt andre Yoav, som optræder alene på scenen i selskab med mikrofon, guitar og en effektboks, som optager lydene og gør dem til beats. Woon begik i 2010 en single ved navn "Night Air", som gjorde ham populær i England og Belgien. 

Woon har fået rytmer og lyrik ind med modersmælken, for hans mor Mae McKenna er en anerkendt sangerinde inden for keltisk folkesang. Hun har optrådt som backing kor med Blur, Björk, Michael Jackson og Kylie Minogue samt mange flere. Da Jamie var enebarn, og moderen ikke altid kunne finde en babysitter, kom sønnen ofte med i studiet. "Så jeg har ofte følt mig hjemme i studier", siger Woon til BBC.

161 smagsdommere tildelte i januar Jamie Woon en 4. plads i BBCs "The Sound Of 2011". På 2. pladsen var en anden velkendt ung musiker ved navn James Blake.

Billetter kan købes via Billetlugen, og forsalget til koncerterne starter onsdag den 6. april.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA