x

Kanye West i Tivoli

Kanye West i Tivoli

Der skulle have været arrangeret en koncert med Kanye West i december, men den viste sig ikke at blive til noget. Men nu skulle den være god nok. Kanye West kommer til København til august, og ved den lejlighed er det Tivoli, der skal lægge scene til.

Koncerten bliver samtidig introduktion af en helt ny koncertform i Tivoli, hvor forlystelseshaven lukkes helt ned kl. 17:00 og genåbnes en time senere kun for koncertgæster. Billetterne, der koster 495 kroner og sættes i salg fredag den 15. april kl. 10:00. Har man et årskort til Tivoli koster billetten kun 445 kr., og har man et Guldkort kan man allerede dagen inden, den 14. april, købe to billetter.

Rapstjernen har to gange tidligere gæstet Danmark i henholdsvis 2006 og 2009, begge gange på Orange Scene på Roskilde. Men denne gang er valget faldet på Tivoli, og det er Tivolis Underdirektør, Kommunikation & underholdning Stine Lolk stolt af:

"Kanye West er et af de mest respekterede navne på den internationale musikscene, og det perfekte navn til at afprøve Tivoli som ægte koncertvenue for store internationale navne. Det seneste album er et mesterværk, og vi glæder os til at præsentere den amerikanske superstjerne i nogle af de smukkeste rammer, man kan afholde en koncert i. Så vores mål er at give publikum en oplevelse ud over det sædvanlige på en forhåbentlig smuk sommeraften i august".

Kanye West kan opleves i Tivoli 11. august, og billetsalget starter 15. april via Billetlugen. Der sættes kun 18.000 billetter i salg.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA