x

Vinnie Who indtager Koncerthuset

Vinnie Who indtager Koncerthuset

Der har været knald på for Vinnie Who i 2010. Efter omkring 100 livekoncerter efter udgivelsen af debutalbummet "Then I Met You" afslutter bagmanden Niels Bagge og bandet deres omfattende turné med en liveoptræden og et afterparty i koncerthusets studie 2.

"Inden vi parkerer tourbussen for en stund og sætter Niels af i studiet, vil vi gerne slutte af med manér. Vi har oplevet en overvældende interesse for vores livekoncerter og vi elsker at blive omtalt som en fest-oplevelse i særklasse. Men vi kunne godt tænke os at vise publikum nogle andre sider af det, vi står for," udtaler Martin Kærgaard fra bandet.

Koncerten vil være en unik mulighed for at opleve Vinnie Who i helt specielle rammer. Udover at hele albummet vil blive opført live akkompagneret af strygere, blæsere og gæstesolister spiller Niels Bagge Hansen og band også helt nye sange, spillet for offentligheden for første gang. Martin fortsætter:    

"Selvom vi elsker at danse lægger musikken egentlig lige så meget op til eksklusive omgivelser, knivskarp lyd og muligheden for at benytte strygere, blæsere og andre detaljer man ikke lige umiddelbart ser til en normal Vinnie Who-koncert. Desuden vil vi gerne benytte koncerten til at sige tak til alle som har støttet os derude og alle de musikere og bands der har hjulpet os det seneste års tid. Vi vil gerne give dem førsteret til at høre de nye numre. Og vi er meget spændte!"

Singlen "What You Got Is Mine" var et af P3's mest spillede numre i 2010, og "Remedy" var nomineret til P3 Lytterhittet til årets P3 Guld. Vinnie Who var også nomineret til P3 Prisen, og som tak for nomineringen leverede bandet et af aftenens mest dansable indslag til prisfesten.

I februar i år udgav Vinnie Who desuden sin debut, "Then I Met You", i Sverige, Norge, Finland, Holland, Belgien, Luxemburg, Tyskland, Schweiz, Østrig, Japan, Grækenland og Taiwan, og ved samme lejlighed lød startsskuddet til en længere turne. Over sommeren skal Vinnie Who optræde både til Fredags Rock i Tivoli, Spot Festival, Skive Festival, Trailerpark, Skanderborg Festival og andre af landets festivaler. Og det hele afsluttes med en koncert i Koncerthusets Studie 2, den 3. september.

Billetter til koncerten kan købes via Billetlugen fra fredag 8. april klokken 10:00.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA