x

Adam Green laver iPhone-film

Adam Green laver iPhone-film

Sangskriveren Adam Green har ud over pladerne med Moldy Peaches også udsendt en lang række plader i eget navn, og nu springer han ud som filminstruktør med filmen "The Wrong Ferrari". Filmen er optaget udelukkende med en iPhone, og den 72 minutter lange film kan ses i sin helhed på websiden thewrongferrari.com.

Udover at have instrueret filmen spiller han også selv hovedrollen og med på rollelisten er navne som Macaulay Culkin, Devendra Banhart, Dev Hynes (aka Lightspeed Champion), Har Mar Superstar og Pete Doherty.

Filmen havde verdenspremiere hos Anthology Film Archives onsdag 6. april og umiddelbart efter blev den gjort tilgængelig online. Filmen beskrives på den officielle webside af Adam Green som en "screwball tradgedy" [sic], og eftersigende blotter sangskriveren sig undervejs i filmen, så det kan man jo holde øje med, hvis man er til den slags.

Selvom det er Greens instruktørdebut af en fuldlængde film, så er det ikke første gang han gør sig som instruktør eller skuespiller. I 2005 stod han bag kortfilmen "Gemstones Crackin'" og sidste år spillede han hovedrollen i filmen "How To Act Bad".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA