x

Britney og Radiohead ind i top ti

Britney og Radiohead ind i top ti

Dagene hvor en Britney Spears-udgivelse er sikret en førsteplads på hitlisterne uden for hjemlandet er åbenbart ovre, og det syvende album fra popstjernen debuterer derfor i denne uge på en ottendeplads på den danske albumhitliste. Det er samtidig den højestplacerede nyhed på listen i denne uge.

Førstepladsen tilhører fortsat Kastanie, Joy Joy, Nina og alle de andre fra MGP, der endnu engang forviser L.O.C. til en andenplads på listen. Efter 26 uger på listen ligger Agnes Obel stadig med i top tre, Fallulah er efter 28 uger på en fjerdeplads og sidste navn i top fem er opsamlingen "Toppen Af Poppen".

Herefter lå ugens første nyhed på en ottendeplads, og den kom fra Britney Spears to pladser over Radiohead, der debuterer med "The King Of Limbs" på ugens tiendeplads. Den er samtidig sidste nyhed i top tyve.

I anden halvdel af listen finder man dog Søs Fenger på en 23. plads med "Nogen Gange Er Man Så Heldig At Man Ikke Når At Tænke Sig Om". Hun glider ind foran opsamlingsalbummet fra Kliché, der bærer titlen "De Samlede Klicheer" på en 26. plads og på 27. pladsen finder man Joey Moe og "Fuldmåne".

Ugens sidste to nyheder kommer i denne uge fra Within Temptation, hvis album "The Unforgiving" ligger på en 34. plads og Wenche, der debuterer på en 40. plads med albummet "Songwriter".

Se hele listen hos Hitlisten.nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA