x

Mani kommenterer Stone Roses-rygter

Mani kommenterer Stone Roses-rygter

Den engelske tabloidavis The Sun rapporterede torsdag, at Ian Brown og John Squire fra The Stone Roses forleden mødtes til en begravelse, og at mødet skulle føre til en gendannelse af det engelske band. Den første del af historien er god nok, men nu siger bassisten Mani, at resten af historien er opspind.

Det er NME, der har talt med Gary Manny "Mani" Mounfield om historien, og han er ikke helt tilfreds med, at hans mors begravelse pludselig er midtpunkt for spekulationer om en gendannelse af The Stone Roses.

"Jeg væmmes over, at min personlige sorg er blevet invaderet og kapret af disse meningsløse historier. At to gamle venner mødtes efter 15 år for at vise respekt overfor min mor er ikke det samme som en gendannelse af The Stone Roses. Så fuck venligst af, og lad det ligge. Det passer ikke og sker ikke".

Så nu kan den historie altså lægges til hvile, men eftersom The Stone Roses i mange englænderes bevidsthed står som et af 80'erne og 90'ernes vigtigste bands, så er det nok ikke sidste gang, at gendannelsesrygterne vil dukke op.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA