x

The Sharing Patrol gendannes for en aften

The Sharing Patrol gendannes for en aften

Den danske guitarrockgruppe The Sharing Patrol, som i perioden 1982-97 huserede på de danske (og visse udenlandske) spillesteder og udgav en række velmodtagne plader, bliver gendannet, når det københavnske spillested Rust 12. februar fejrer sit 15-års jubilæum. For Rust er et af de steder, Sharing Patrol har fyret den af nogle gange gennem tiden.

The Sharing Patrol bliver gendannet med det lineup, de havde i de sidste år af bandets levetid, nemlig sanger og guitarist Johnny Sangster (tv.), bassist Henrik Tuxen (i midten) og trommeslager Jonathan Stibbard (th.). Gruppen stoppede i sin tid, da førstnævnte flyttede tilbage til sin hjemby Seattle, Washington, hvorfra også Stibbard stammer.

I sin tid var The Sharing Patrol ikke mindst kendt som et yderst heftigt liveband, hvilket bl.a. bevidnes på gruppens svanesang, livealbummet "Vega 22.10.96", hvor trioen bakkes op af bl.a. guitaristen Peter Peter (eks-Sort Sol, The Bleeder Group), keyboardspilleren Henrik Balling (eks-Gangway) og korsangerinden, den senere så kendte Swan Lee-vokalist Pernille Rosendahl.

Efter opløsningen slog Stibbard og Tuxen en tid deres folder i fritidsbandet Chosen Few med bl.a. Allan Vegenfeldt (The Sandmen) og en periode også Tim Christensen og Lars Top-Galia (eks-Sort Sol). Tuxen har desuden markeret sig som mangeårig GAFFA-skribent, hvilket hyppige læsere af GAFFA.dk og bladet GAFFA nok har bemærket. I USA har Sangster bl.a. arbejdet som producer.

Indtil videre er der kun planlagt denne ene genforeningskoncert, men gruppen er dog ikke helt afvisende for, at den kan udvikle sig til mere. – Vi har ligefrem planlagt at øve, lyder det bl.a. fra Sharing Patrol-lejren.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA