x

HeadQuarters lancerer indieklub

HeadQuarters lancerer indieklub

Under overskriften Det Ny Kulturium åbnede HeadQuarters i januar dørene for et nyt kulturrum i Aarhus, der kunne byde på både koncerter og klubaftener. Seneste tiltag er indieklubben Strangeways, der fra lørdag 16. april vil sætte fokus på at få folk ud på dansegulvet.

Målet er at få den alternative rockscene tilbage til dansegulvet, hvilket betyder at man lørdag aften vil kunne opleve indierock fra de sidste 30 år blandet med New Wave, Punk, Grunge, Ska, Electro, Britpop og de helt nyeste sange fra den spirende undergrundsscene i både ind- og udland.

Bag Strangeways finder man de to dj's John Fogde og Jesper Hvam, der som dj-teamet Klub Stöj har spillet til arrangementer i Ridehuset, Train, Voxhall, Sway, Klub Stuka, V58 og Studenterhus Århus samt Ideal Bar, Dyrehaven, Bremen og Jolene i København og Freak Bar og Atomic Bar i Milano.

Jesper Hvam var desuden en af hovedmændene bag hedengangne Club Drive, der i slutningen af 90'erne oplevede stor popularitet som en sand oase for festglade aarhusianske unge, som gerne ville danse til The Cure, Oasis, Joy Division, Nirvana og Pixies. Klubben lukkede i 2003, og siden da har Aarhus manglet et sted, hvor dansegulvet stod klar til rockpublikummet.

Men det laves der nu om på med dannelsen af Strangeways, og første aften vil blive afviklet hos HeadQuarters (Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C ved Musikhus Aarhus) lørdag 16. april fra klokken 22:00, hvor der vil være gratis adgang. Strangeways vil fremover vil blive afviklet en gang om måneden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA