x

Sort Sol er årets Tak Rock!-navn

Sort Sol er årets Tak Rock!-navn

I 2010 tog Kashmir et band fra Tak Rock!-kampagnen med på turné, og også Black City har tidligere fundet et opvarmningsnavn via Royal Unibrews musikalske kampagne. Seneste band til at alliere sig med Tak Rock!-projektet er Sort Sol, der ganske som Kashmir vil blive foreviget på en øldåse.

Den gendannede gruppe skal blandt grupperne tilmeldt Tak Rock! udvælge et navn, der skal stå for opvarmningen til koncerten i Tivoli i september. Derudover indtager Sort Sol rollen som mentor og inviterer udvalgte rocktalenter en tur i øvelokalet til en karrieresnak.

I en pressemeddelelse udtaler Sort Sol, at de er begejstrede over muligheden for at sende rockstafetten videre til nye talenter og ser Tak Rock! som et seriøst musikinitiativ for vækstlaget i dansk rock.

"Vi fulgte med interesse Tak Rock! allerede sidste år. Der er behov for initiativer, der tager de unge musikere seriøst og tror på den langsigtede udvikling, hvor gennembruddet ikke kommer fra den ene dag til den anden.

Udtalelensen kommer fra guitarist Lars Top-Galia, der samtidig understreger, at Sort Sol vil sætte deres helt eget præg på Tak Rock!:

"Der er rigtigt meget talent i den danske undergrund, men der er måske lidt for mange bands, der prøver at være noget, de ikke er. Jeg håber, vi kan hjælpe bandsene i Tak Rock! med at dyrke et mere personligt udtryk og holde fast i det – også selvom musikmoden nu og her måske lokker dem til at gå i andre retninger".

Som en del af Tak Rock!-kampagnen har Sort Sol designet en speciel rock-øldåse for Royal Beer, der kommer i handlen i uge 18.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA