x

Simon & Garfunkel hyldes i Jazzhouse

Simon & Garfunkel hyldes i Jazzhouse

Bob Dylan, Bruce Springsteen, Johnny Cash, Elvis Presley og AC/DC er alle blevet hyldet til koncerter i koncertserien We Proudly Present..., og nu er turen kommet til Paul Simon og Art Garfunkel, der i perioden 1964 til 1970 udgav fem klassiske udgivelser.

De foreløbige navne på plakaten for arrangementet er Mads Langer, Kasper Kaae fra CODY, Mikael Kærsgaard fra Munich og sangerinden RebekkaMaria, der skal optræde i samarbejde med Jonas Petersen fra Hymns From Nineveh.

Om sit forhold til de to amerikanske sangskrivere siger Kasper Kaae fra CODY:

"De har været en del af min musikalske indoktrinering, for min far spillede det altid. Der er højt til loftet, men de er subtile i deres storladenhed, fordi de kan så meget med meget få midler. Med deres stemmer, deres gode tekster og deres mellow touch. Underbevidst må de have fyldt en masse for mig som sangskriver".

I modsatte ende står RebekkaMaria, hvis eget univers umiddelbart ligger noget væk fra Simon & Garfunkels, og hun havde ikke noget forhold til de to newyorkeres bagkatalog, da hun dykkede ned i det.

"Jeg gik ind i det med åbne ører og øjne og uden nogen ærefrygt. Men jeg følte faktisk en stor genklang med dem, og man kommer virkelig til at elske de her sange, for de trænger helt ind under huden på én. Det gjorde, at jeg kunne se mig selv i forhold til dem og kunne gøre dem til mine egne".

Der vil i løbet af de kommende uger blive tilføjet endnu et par navne til koncerten, der afvikles 19. maj på Copenhagen Jazzhouse. Billetter til koncerten er netop blevet sat i salg via Billetlugen.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA