x

Train til Nibe

Train til Nibe

Nibe Festival har allerede Kaiser Chiefs stående øverst på plakaten, og de får nu selskab af amerikanske Train, der også dukker op til årets festival. Ved samme lejlighed føjes The Floor Is Made Of Lava, When Saints Go Machine og amerikanske Dana Fuchs til plakaten.

Train bragede i 2001 igennem med singlen "Drops Of Jupiter" fra albummet af samme navn. Pladen var indspillet i samarbejde med Pearl Jam-produceren Brendan O'Brien og har solgt mere end to millioner eksemplarer i USA alene, og samtidig vandt bandet en Grammy for Best Rock Song for "Drops Of Jupiter".

De følgende to plader kunne ikke helt leve op til samme succes, men allieret med producer-holdet Espionage fik de i 2009 igen gang i karrieren med singlen "Hey, Soul Sister", der skaffede dem deres højeste placering nogensinde på den amerikanske singlehitliste. Singlen er gået platin fem gange i USA, og den fornyede interesse for bandet sendte også de næste to singler fra "Save Me San Francisco" ind i top fyrre.

Til sommer sætter bandet så kurs mod Danmark, hvor de kan opleves på årets Nibe Festival, der afvikles i dagene 29. juni - 2. juli. Bandet spiller på festivalens sidste dag, og ud over Train og Kaiser Chiefs vil man på festivalen også kunne opleve Erik Hassle, L.O.C., Aqua og Saybia.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA