x

The New Era Tour kører igen til efteråret

The New Era Tour kører igen til efteråret

Landets eneste dedikerede, tilbagevendende turné for danske upcoming artister, The New Era Tour, vil til efteråret finde sted i en fjerde udgave. Turnéen starter til september, og denne gang bliver fokus rettet mod indiefolk-scenen og de to bands Alcoholic Faith Mission og Deer Bear.

Touren, der fokuserede på punk og hardcore-scenen i 2009, de skæve pop-eksistenser i 2010 og metalscenen i marts i år, præsenteres denne gang af 3rd Tsunami Agency i samarbejde med MTV Networks, BandBase.dk og AVIS Biludlejning. 

Både Alcoholic Faith Mission (billedet) og Deer Bear har netop spillet på branche-festivalen, SXSW i Austin, Texas, og begge bands udgiver nye albums i det tidlige efterår. 

Alcoholic Faith Mission begyndte i 2006 som en duo, samme år som udgivelsen af debutpladen "Misery Loves Company". Det var dog først med den anden pladeudgivelse "421 Wythe Avenue" fra 2009, at karrieren virkelig tog fart. Pladen blev til i New York, hvor bandet, som nu havde udviklet sig til en besætning på fem mand, havde valgt at bosætte sig et halvt år for at få ny inspiration. Siden 2009 er det således blevet til over 120 koncerter, hvoraf de fleste har været i udlandet. Bandet har spillet live i det meste af Europa, Canada, USA og selvfølgelig Danmark. 

Deer Bear består af Anne Hjort, der er konservatorieuddannet og har en baggrund i elektropoppen og Lars Bjørn-Hansen, der er frontmand i det kritikerroste danske metalband, Koldborn. Hverken elektro-poppen eller metallens aggression er at finde i duoens musik. Deer Bear er melankolsk pop med dybe tekster og en holdning til at middelmådighed og metervare pop ikke er nok, og at det gode nummer kan både være anderledes, tungsindigt og dybt. 

De to bands kan opleves på The New Era Tour, der finder sted følgende datoer:

Den 29. september - Badeanstalten, Slagelse

Den 30. september - Walker, Middelfart

Den 1. oktober - Kansas City, Odense

Den 7. oktober - Harders, Svendborg

Den 8. oktober - Forbrændingen, Albertslund

Den 13. oktober - Stakladen, Aarhus

Den 14. oktober - Godset, Kolding

Den 15. oktober - Studenterhuset, Aalborg

Den 21. oktober - Templet, Lyngby

Den 22. oktober - Stengade, København

Den 27. oktober - Sønderborghus, Sønderborg

Den 28. oktober - Bygningen, Vejle

Den 29. oktober - Kulisselageret, Horsens


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA