x

Brødrene Olsen tilbage i Melodi Grand Prix

Brødrene Olsen tilbage i Melodi Grand Prix

Efter et par magre år for dansk musik i Melodi Grand Prix-sammenhæng er nationen nu klar til at tage kampen op på ny. Både Brødrene Olsen og Rollo er således tilbage i startopstillingen og håber nu bare at blive udvalgt til at kæmpe for den danske ære … og måske også en lille smule for reklameværdien.

Brødrene Olsen, der ved Melodi Grand Prix 2000 vandt med sangen ”Wings Of Love” med den danske titel ”Smuk Som Et Stjerneskud”, og siden oplevede en gigantisk genoplivning af deres ellers lettere fallerede karriere, stiller ifølge Politikens hjemmeside næste år op med sangen ”Little Yellow Radio”.

Ifølge Jørgen og ”Noller” Olsen er det udelukkende lysten, der har drevet dem tilbage på Grand Prix-scenen og ikke andet!

”Det er jo lysten, der driver værket – og vi har lyst til at være med i Grand Prix igen. Vi synes selv, vi har en sang, der er passende og rigtig god. Og helt ærligt: Man skal ikke tage sig selv så højtideligt, at man ikke kan være med i noget, man har lyst til, uden at være bange for at tabe”, udtaler Noller i en pressemeddelelse.

Også Rollo, der året efter Brødrene Olsens succes skaffede Danmark en andenplads, er tilbage i Grand Prix-humør. Rollo har sammen med Jan Lysdahl skrevet nummeret ”Uhh La La La”, som ved det danske Grand Prix d. 12. februar vil blive fremført af et seksmandsband med det mærkelige navn ”Chi Hua Hua”.

Den internationale semifinale holdes i Kiev i Ukraine d. 19. maj, og finalen finder sted to dage senere – lørdag d. 21. maj. Måske endda med dansk deltagelse … hvem ved?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA